Imate vprašanje za nas?

Pošlji vprašanje

Izdelava univerzalnih daljincev že v nekaj minutah

Ekspresna izdelava daljincev za večino garažnih vrat in zapornic!

Pri nas vam izdelamo daljinski upravljaljnik za garažna vrata, zapornice, vrtna vrata že v nekaj minutah! Vse kar morate storiti je, da se oglasite v eni od naših poslovalnic z vašim obstoječim daljincem. Skopiramo lahko večino daljincev na trgu.

Kompaktni, vzdržljivi in cenovno dostopni

Daljinci Silca Air4 so priročnih mer, so odporni na mokre roke, dež,…. in izdelani iz lahke in vzdržljive umetne mase. Daljinci so v celoti zasnovani in izdelani v EU, ter so certificiran CE izdelek.

Obsežen frekvenčni razpon

Izbirate lahko med 3-mi modeli (L, V in Q), ki vam omogočajo kopiranje daljincev, ki delujejo na frekvencah 433.92 in 868.35, ter kopiranje nizkofrekvenčnih “quartz” daljincev.

Enostavno kopiranje

Kopiranje je zahvaljujoč “samodiagnostični” programirni tehnologiji, ki je vgrajena v vsak Silca Air4 daljinec popolnoma enostavno. Z napravo EasyScan je možno poleg meritve frekvence in nastavitve frekvence, tudi preverjanje, če je bilo kopiranje daljinca uspešno.

Univerzalnost in priročnost

Univerzalnost Silca Air4 daljincev se kaže tudi v tem, da npr. z enim samim daljincem Silca Air4 – V lahko odpirate in zapirate do 4 vrata/zapornice ne glede nato ali delujejo na frekvenci 433 ali 868Mhz.
Ergonomičen, priročen in dopadljiv design
Daljinci Silca Air4 imajo so anatomsko oblikovani, imajo proti-drsne površine, vrvico z obročkom za enostavno namestitev na vaše ključe in so vam na voljo v petih barvah – bež, rdeča, modra, siva in antracit.
daljinci za garažna vrata

Naši partnerji

Veliko nam pomeni, da naši preverjeno odlični partnerji ohranijo lastno poslovno identiteto.

Imate vprašanje za nas?

Odgovor na vaše vprašanje boste prejeli najkasneje naslednji delovni dan.

  IME *

  PRIIMEK *

  E-POŠTA *

  TELEFONSKA ŠTEVILKA

  ZADEVA

  KAKO LAHKO POMAGAMO?