Imate vprašanje za nas?

Pošlji vprašanje

Izdelava avtomobilskih ključev

naredite si rezervno kopijo kodiranega ključa že danes!

Kopiranje in programiranje kodiranih avtomobilskih ključev

So vam izginili avtomobilski ključi vi pa imate samo še enega? Vas skrbi da boste izgubili še zadnji ključ? V naših poslovalnicah vam z najsodobnejšo tehnologijo kopiramo ali celo sprogramiramo avtomobilske ključe (kodirani ključi).

Izdelava rezervnega ključa za avto

Za veliko večino vozil, pa naj gre za avtomobil, motocikel, ali različna tovorna vozila, lahko izdelate rezervni avtomobilski ključ s kodo za vžig motorja v vseh naših poslovalnicah, kjer imamo naprave za kopiranje kode iz ključa na ključ in kloniranje “crypto” transponderjev. Tovrsten postopek omogoča izelavo rezervnega kodiranega avtomobilskega ključa za veliko večino vozil.

Cena izdelave rezervnega ključa za avto

Pri kodiranih ključih je načeloma tako, da smo občutno cenejši od pooblaščenih servisov, saj se pri nas cene gibljejo okvirno med 45 in 200 ERU.

To je cena ključa s kodiranjem in izdelavo. Pri pooblaščenih prodajalcih morate biti previdni, saj pogosto navedejo samo ceno ključa!

Pri daljincih in pametnih ključih je zelo različno, saj imajo nekatera podjetja zelo drage nadomestne dele, tam je razlika v ceni toliko večja. Nekatere cene originalnih daljincev in pametnih ključev pa so že v osnovi precej ugodne. Lahko pa poudarim, da pri nas daljinec izdelamo praktično takoj, saj imamo vse potrebno vedno na zalogi.

avtomobilski ključi

Izdelava avtomobilskih ključev tudi v primerih, če ste izgubili vse ključe

Ker so avtomobilski ključi vse bolj napredni je pomembno, da imamo poleg ključa, ki ga uporabljamo, še vsaj enega rezervnega, ki je kodiran. To lahko spoznamo na lep ali grd način.

Naredite si rezervno kopijo avtomobilskega kodiranega ključa že danes, saj so lahko stroški ob izgubi ali okvari zadnjega ključa vrtoglavi – včasih je potrebna celo zamenjava imobilizatorja, poleg tega pa lahko traja dobava novega tovarniškega ključa tudi več tednov. V večini primerov je potrebna tudi avtovleka na pooblaščen servis. Ne odlašajte predolog in si priskrbite svoj rezervni avtomobilski ključ!

Programiranje avtomobilskih ključev z daljincem

vodoodporni univerzalni avto-daljinci različnih oblik in barv!

Avto ključi z daljincem za večino modelov vozil

So vam izginili avtomobilski ključi vi pa imate samo še enega? Vas skrbi da boste izgubili še zadnji avtomobilski ključ? Naše podjetje se že preko 30 let ukvarja z izdelavo vseh vrst ključev. Časi pa se spreminjajo in tudi mi sledimo vsem novostim in trendom na trgu. Smo eno izmed prvih ključarskih podjetij v Sloveniji, ki se je začelo ukvarjati z izdelovanjem avtomobilskih kodiranih ključev, avtomobilskih daljincev in diagnostiko vozil.

Kot novost v zadnjih letih, vam ponujamo izdelavo avtomobilskih ključev z daljincem za večino modelov vozil na našem trgu. Pri nas dobite vse na enem mestu. Ključ za vaše vozilo vam dobavimo, narežemo, sprogramiramo transponder za vžig in sprogramiramo daljinski upravljalec.

Zaupanjo nam številne avtohiše in prodajalci vozil

Naše storitve izdelave avtomobilskih ključev z daljincem za večino modelov vozil so postale priljubljene tudi med avtohišami in prodajalci vozil. Številni zaupajo naši strokovnosti in zanesljivosti, saj se lahko zanesete, da bomo poskrbeli za izdelavo visoko kakovostnih ključev, ki bodo ustrezali vašim potrebam in standardom.

Pri nas dobite vse na enem mestu – od izdelave ključa do programiranja transponderja in daljinskega upravljalca.

Zaupajte nam in si pravočasno priskrbite vaš rezervni avtomobilski ključ, da se izognete morebitnim neprijetnostim in dodatnim stroškom v prihodnosti.

Univerzalni avtomobilski daljinci

Avtomobilski daljinci se generirajo iz kvalitetne ponudbe naših univerzalnih avtomobilskih daljincev, izbirate pa lahko med različnimi oblikami in barvami. Na voljo imamo tudi originalne oblike za določene modele vozil sploh za bolj luksuzne znamke.

Smo pravi naslov v primeru, da potrebujete dodaten ključ s kodo, z daljincem ali brez daljinca, ali pa želite samo novo ohišje vašega ključa, ker je vaš original poškodovan ali obrabljen! Ne odlašajte predolgo in si priskrbite vaš rezervni avtomobilski ključ.

Pri nas dobite večino ključev, po katere ste do sedaj morali na uradni servis.

Pokličite nas na 040-438-382 ali nam pišite na info@kljucek.si.

Vsi avtomobilski daljinci v naši ponudbi so visoko odporni na obrabo in vlago!

AVTOMOBILSKI DALJINCI EXCLUSIVE

Naš najekskluzivnejši daljinec v ponudbi!
Daljinec Exclusive (KeyDiy) je luksuzna izvedenka daljinca za vozila skoraj vseh znamk.
Zavidali vam ga bodo, prijatelji, znanci, sodelavci in seveda tudi sosedje….

rumen avtomobilski daljinec fashion

AVTOMOBILSKI DALJINCI FASHION

V svet dolgočasnih daljincev vnašamo barve!
Tudi linija FASHION (KeyDiy) je zasnovana tako, da je kos izzivom vsakdanjika. Vodo-odporno ohišje, visoko-odporni materiali, dopadljiv design in moderne barve so zagotovilo, da boste breskrbno in s stilom daljinec uporabljali mnogo let.

črn avto daljinec business

AVTOMOBILSKI DALJINCI BUSINESS

Daljince Business (KeyDiy) lahko dobite za večino znamk in modelov vozil. Zasnovani so za vsakodnevno uporabo v vseh vremenskih pogojih, zato so vodo-odporni in odporni na obrabo.

Imate vprašanje za nas?

Odgovor na vaše vprašanje boste prejeli najkasneje naslednji delovni dan.

  IME *

  PRIIMEK *

  E-POŠTA *

  TELEFONSKA ŠTEVILKA

  ZADEVA

  KAKO LAHKO POMAGAMO?