Imate vprašanje za nas?

Pošlji vprašanje

Celostno popravilo vseh vrst avto ključev

V primeru okvare ali obrabe daljincev vam v ključku nudimo celotno popravilo avto daljincev, od menjave celotnega ohišja, do menjave mikro stikal ali samo menjave baterije.

Cena

Cenovno se popravilo avto ključev in daljincev giblje pri nas giblje med 8 – 50 EUR; odvisno večinoma od tega za kakšno vrsto napake gre.

Kako dolgo traja popravilo avto ključa oz. daljinca?

Sama storitev se ponavadi reši v roku ene ure. Večino ohišij in ostalega materjala imamo vedno na zalogi tako da popravila urejamo ekspresno.

Za diagnostiko ključa pa seveda potrebujemo naprave kot so merilec frekvence daljinca, multimeter za merjenje baterj in napravo za branje transponder čipov za vžig motorja da lahko uspešno diagnosticiramo napako v ključu. Včasih je poleg mehanskega problema potrebno tudi sama sinhronizacija daljinca ali ponovno programiranje v vozilu.

popravilo avtomobilskega ključka

Menjava ohišij avtomobilskih ključev

Avtomobilski ključi so neprestano v uporabi, preživeti morajo na tisoče pritiskov na gumb, padce in tako dalje. Večinoma se obrabijo gumbi. V primeru, da se takšen daljinec še naprej uporablja, pa se poškoduje tudi mikrostikalo na vezju, v ključ vstopita prah in vlaga.

Ker pooblaščeni servisi ne ponujajo popravil ali menjave ohišij, ampak samo izdelavo celotnega ključa, so popravila pri nas neprimerljivo cenejša, včasih celo pet do desetkrat. Mi lahko odpravimo večino napak, tako menjavo celega ohišja kot menjavo mikrostikal ali baterij.

Večino ohišij in vse drugega materiala imamo vedno na zalogi. Svetujemo, da se ohišje, ko se obrabi, čim prej zamenja, saj se škoda in s tem strošek v nasprotnem primeru le povečujeta.

Silikonski ovitki ključev

Kot novost v naših poslovalnicah ponujamo tudi silikonske ovitke ključev, ki podobno kot pri mobitelih občutno podaljšajo njihovo življenjsko dobo.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na:

PE E.LECLERC, Ljubljana, tel: 040 438 382
PE MERKUR BTC, Ljubljana, tel: 051 334 433
PE MERKUR VIĆ, Ljubljana, tel: 031 635 180
P.E. MERKUR VIŽMARJE, Ljubljana – Šentvid, tel: 041 772 474

Imate vprašanje za nas?

Odgovor na vaše vprašanje boste prejeli najkasneje naslednji delovni dan.

  IME *

  PRIIMEK *

  E-POŠTA *

  TELEFONSKA ŠTEVILKA

  ZADEVA

  KAKO LAHKO POMAGAMO?