Imate vprašanje za nas?

Pošlji vprašanje

Izdelava ključev

Izdelava ključev za tovorna vozila je strokovno opravilo, ki zahteva natančnost in znanje. Pri tem postopku naši izkušeni strokovnjaki najprej skrbno pregledajo ključavnico vozila, da pridobijo ustrezne podatke za izdelavo novega ključa. Nato izberejo ustrezne produkte in pripomočke, da zagotovijo popolno združljivost in delovanje novega ključa s ključavnico vozila. Sledi natančen postopek rezanja ključa, ki se izvaja s posebnimi stroji in opremo, da se zagotovi popolna natančnost in enakomernost rezov. Po rezanju se ključ preveri in preizkusi. Končni rezultat je nov, natančno izdelan ključ, ki je popolnoma združljiv z vašim tovornim vozilom. Z našo strokovnostjo in skrbnostjo v izdelavi ključev vam zagotavljamo varnost, zanesljivost in nemoten dostop do vašega vozila.”

Mercedes-Benz tovornjaki

Specializirani smo za izdelavo ključev za Mercedes-Benz tovornjake, kar pomeni, da smo mojstri v tem področju. Naši strokovnjaki imajo dolgoletne izkušnje in specializirano znanje, ki omogočajo izdelavo ključev najvišje kakovosti.

Mercedes-Benz tovornjaki zahtevajo ključe, ki so izdelani s posebno natančnostjo in pozornostjo do detajlov. Naša specializacija omogoča, da vsak ključ izpolnjuje stroge standarde, ki jih postavlja ta prestižna znamka.